Pont most mentem el…

…és csodálatosat élveztem.

Úgy döntöttem, hogy blogot nyitok. Már régebben is fontolgattam, de a mostani önkielégítésem után meg is kell valósítanom (ne kérdezzétek miért, fogjuk ezt az érthetetlen női logikára). Lényegében azt szerettem volna leírni, hogy maszturbálni mennyire jó és milyen keveset beszélnek erről az emberek. A szex is jó, az a legjobb. De olykor, mikor kedvesünk távol van jó, ha tud magán így segíteni az ember.Miért kell ezt vajon titkolni?

Tehát masztrubálni jó. Az én esetemben soha nem érhet fel a Páromhoz ez a fajta aktus, de hallottam már olyat, hogy a nő vagy a férfi így tudta magát csak kielégíteni. Ennek is oka van természetesen.

Tételesen a blog a sztereotípiákat óhajt firtatni. Miért ijednek meg a nők, ha a pasija maszturbál mellette? Miért titltanak meg dolgokat egymásnak emberek, akik elméletileg szeretik egymást? Miért nem vagyunk őszinték egymással szex közben…sem? A pornó világa: mit közvetít a nézőnek? Ésatöbbi. Folyamatosan új és új témák kerülnek elő.Ahogyan a blog is folyamatosan fog bővülni és változni.

Én egy nő nemű lény vagyok, maradjunk is ennyiben, mást nem kívánok elárulni magamról.

A divat szextől óckodom, a divat felfogásoktól szintén. Aki ide fog írni vagy rendszeres olvasóvá válik ne sértődjön meg, ha valami csoda foyltán elétárjuk a valóságot és rájön hibáira. Nem egymás ellen vagyunk, hanem egymásért. A férfit és a nőt nem megszerezni és birtokolni kell, hanem tisztelni és emberként bánni vele.

Röviden talán ennyi lenne az első bejegyzésem.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: