Hogyan kell maszturbálni?

Azt hiszem mindegy férfi vagy nő, lány vagy fiú az illető, kell hogy tudja azt, mi az az inger amire feláll neki vagy begerjed rá. A társára esetleg vagy random pornóra, netalán valamilyen külön izgatásra…esetleg a saját nemére. Mindegy mi az, maszturbálni bármire lehet. Térjünk el a deviáns és patológiás, abnormális dolgoktól, mint halottra élvezni, vagy valami brutál dologra. Aki erre élvez, az nem normális és kész.

Az egyén első lépésben keresse meg azt a dolgot, ami jól esik neki magától. Hol simogassa, mit simogasson, mit érintsen meg. Hol legyen picit nedves esetleg nagyon. A fiúk is izgulnak a mellbimbó nyalogatásától, esetleg tudom javasolni ugyanúgy, mint a lányoknak, a nyálas ujjal való mellbimbó izgatást. Képzeljük el magunkat egy számunkra kedvező helyzetben (akárkivel, akárhogy), hiszen mi irányítunk. Engedjük el a fantáziánkat és ott érintsük magunkat, ahol tetszik. Én szeretem nedves ujjal simogatni a mellemet és a mellbimbómat, élvezem, ahogy megkeményedik a kezeim alatt. Mondjuk a párom farka is megkeményedik ettől, ha az ujjam hegyével izgatom csak éppen a makk finom hegyét. De most ne térjünk el…

El lehet képzelni ilyekor már megtörtént aktusokat, amik nagyon jók voltak és kielégültünk tőle, hogy felfokozottabb legyen az állapotunk. Általában célszerű lépésről lépésre haladni a masztrubálásban, mert akkor 1) nem lesz olyan unalmas, 2) jobb lesz az élvezet minősége. Előfordulhat azonban, hogy menten el akarunk élvezni, vagy azonnal tudni akarok valamit a punciban, vagy azonnal beleverném valakibe a farkam… Ilyenkor célszerű erős ingerekre gondolni, mondjuk egy már megtörtént szexuális aktus ejakuláció előtti percére, vagy orgazmus előtti percére és el is érjük azonnal, amit akartunk, Vagy, ha pornót nézünk, akkor hagyjuk ki a bevezetést és csak a végkifejlettet tekintsük meg.

Ha már leértünk a puncihoz vagy a péniszhez, csináljuk azt, amit ő akar. Ezt úgy értem, hogyha úgy érzed, hogy gyorsan kéne verni a farkad, akkor csináld gyorsan, vagy éppen lassan, ahogy az akarja…vagy ha azt érzed, hogy jó lenne tövig belemászni a puncidba az ujjacskáiddal vagy esetleg a vibriddel, akkor told be tövid, inkább törjön el a kezd (na jó nem, de a szándék nagyon fontos!), csak élvezz…élvezz…élvezz el.

Sajnos nincs farkam, így nem nem tudom pontosan mi jó a faroknak, de azt tudom, hogy jól esik neki, ha keményen ugyan, de nem fájóan, meg van szorítva. Izgatva van a makk hegye és tövig van néha húzgálva. Illetve a végén elég szinte csak a hegyét verni, mert már nagyon érzékeny. Ha én csinálom, akkor ugye mindig nyálas a farok, de ha a fiúk egyedül csinálják ők tudják úgy “szárazon” is verni maguknak. Vagy esetleg fekve próbáld meg, oldalt az ágyban a markoddal “lyukat” formázva, amibe belefér a péniszed, feküdj oldalt (vagy ahogy jól esik) és esetleg tedd magad elé a párnát, takartó, vagy ami tetszik, és imitálj egy aktust maszturbálás közben: magyarul dugd meg a párnát vagy ami éppen ott van, miközben a markoddal imitálod a puncit.

A lányoknak javasolnám, hogy próbálják meg a csiklót izgatni, picit belemélyedve néha a hüvelybe is. Eleinte nedvesítsék magukat, ha szükséges, de ha jó nedves a punci, akkor az teljesen elég lesz. Én 50-50%-ban szoktam megujjazn magam vagy vibrátort használok. Mindkettő nagyon jó. A vibrátor rezgő funkciója különösen akkor jó, ha egy stresszes nap után félhulla az ember. Érzem, hogy jó lenne egyet szexelni, de semmi erőm, se magamhoz, se  sehogysem. Persze a puncim meg folyik..szegényke. Ilyenkor szoktam azt, hogy csak fekszem, a rezgőt van, hogy maxra veszem, és bedugom csak…tövig…az meg szépen rezeg. Ott beállítom, hogy mégis milyen fokon a jó…Nagyon jól ellazít és a végén van, hogy semmi mást nem csinálok, csak úgy vagyok 5-10 percet, de van, hogy ki is elégítem magam. Vibrivel jó izgatni a csiklót is. Eleinte ki kell tapasztalni, mit hogyan, aztán ahogy csak tetszik.

Ujjakkal is nagyon jó. Általában ilyenkor izgatom magam análisan is, ami csak annyit jelent, hogy néha megujjazom magam ott is. Ekkor eléggé el van borulva az agyam, ezért is történik ez. Ezt egyelőre nagyon nem tudom részletezni, annyira még nem tapasztaltam ki. Ujjazni a puncit viszont nagyon jó. Eleinte próbálgassuk egy ujjal, hogy mit kívánunk, majd szépen fokozatosan kettő-három, ahogy tetszik. Az ember úgyis ráérez arra, melyik felállás a jó. Lehet a hüvelyben mozgatni is az ujjaka, masszírozó szerű mozdulatokat lehet tenni. Érezni fogjuk, hogy milyen bordázott a hüvely fala, de ettől nem kell megijedni. Fel kell fedezni ott belülről is mindent. A G-pontot is meg lehet találni hamar ezen masszírozó mozdulat segítségével.

Egyszer majd remélem alkalmam nyílik kielégíteni így egy másik nőt. Nem tudom miért, de nagyon vágyom erre. Felizgatni, éreztetni vele milyen kívánatos, belenyalni, belegudni, megdugni…kielégíteni. Ezt szeretném még kipróbálni, meg talán a két pasit. Bár ez jelen esetben ezred rangú dolog, lévén a párom erre féltékeny lenne. Majd, ha egyszer a szexuális tudata megnyílik annyira, hogy rá lehessen venni erre, talán belemegy ebbe az egészbe.

Megint egy érdekes fogalom jött elő: szexuális tudat. Igen, ilyen is van. Erről majd egy másik bejegyzésben, így is elég csapongóra sikerült ez is.

A maszturbálni vágyóknak azt tudom tanácsolni, hogy bátran! Valójában semmi sem tiltott ekkor, mindent ki lehet próbálni szinte. A fiúk/férfiak dugják bele, amibe csak lehet, ahogy tetszik, a lányok/nők meg dugjanak azt a puncijukba, ami csak tetszik. Nem kell elborzadni önön perverzióinktól, személysiégépítő hatása van egy jó masztuirbációs szokásnak. Legalább magunk előtt legyünk már őszitnék!

Arra mindig ügyeljünk, hogy maszturbálás előtt tisztálkodjunk, illetve az eszközök tiszták legyenek. Olyan dolgot nem dugjunk a nuninban, amit meg  tudunk végig fogni (nehogy beszippants a hüvely, aztán nem jön ki…) illetve a pénisz ne legyen nagyobb a megdugni kívánt dolgotól, mert beleszorulhat… Maszturbálás után szintén tisztálkodjunk, így egészséges.

A koszos tárgyak ferőzéseket okozhatnak, piszkos ujjal való punciba nyúlás szintén gombás fertőzést eredményezhet. Erre a fiúk is figyeljenek: egy nő/lány hüvelyébe MINDIG TISZTA KÉZZEL NYÚLUNK BELE, ILLETVE MINDIG TISZTA PÉNISSZEL DUGJUK MEG – ez azért fontos, mert a hüvely aktus folyamán megsérülhet, ez lehet csak egy kis horzsolás, mely észrevehetetlen, és a szennyeződés belekerülése gombás fertőzéshez vagy máshoz vezethet, melyet nem a lány oda nem figyelése okoz, hanem a fiú nemtörődömsége.

A lányok/nők szintén figyeljenek arra, hogy milyen a hüvely állapota. Milyen folyásuk van. Ha viszket vagy túrós és esetleg különös szagú a folyás azonnal el kell menni vele orvoshoz. Nem kell félni a nőgyógyásztól, nem fog se megerőszakolni se semmi. Szar dolog eljárnio hozzá, de ha nem akarsz egy elbaszott, beteg valamit a lábas közé akkor menj el legalább fél évente, illetve ha baj van azonnal. Vannak már női orvosok is! A beteg hüvely megbetegítheti a péniszt is. Sebes, fertőzött lehet tőle, ami a fiúnak/férfinak sem kellemes…sőt. Vigyázzunk egymásra.

A szex amellett, hogy élvezeti forrás, az odafigyelés és az egymásra vigyázás iskolája. Nem csak a tiniknek kell ezt tanulni, de a NŐ és a FÉRFI is mindig újratanulja.

Címkék: ,

9 hozzászólás to “Hogyan kell maszturbálni?”

 1. nyogtha Says:

  nana, hallottra elvezni nem beteges, legfeljebb halottra!

 2. Sexcrazy Says:

  Szia kedves szexiubi! Véletlen akadtam az írásaidra amikor rágoogleztam a szexéhség kifejezésre, mert engem is nagyon érdekelnek ezek a nedvespuncis-marháraszexelhetnék-lüktetőágyékos dolgok hogy vajon normális-e hogy ha a pasim szabadnapos az egész napot végigszexeljük és ha már kikészül folytatja szájjal az édes. Koábban én is megcsaltam a palijaimat mert sokan nem kívánták annyiszor és úgy mint én. A mostani fiú nem túl szép nem is túl okos csakhaver volt míg egy ilyen nedvedző napon megkérdeztem haveri alapon nem dugná-e ki a szuszt is belőlem. Es kidugta… jópár pasim volt már de neki pont passzol a méret vastagság arány naés ahogy nyal… Borzongatóan jó. Szóval tetszenek az írásaid és szívesen megismernélek hogy boncolgassuk a szex témát. Voltak lányos és kétfiús elkattanós eszement szexeim is szívesen mesélek róluk ha gondolod. Várom hogy írj kedves. Cupp!

  • szexyuborka Says:

   Szervusz! Örülök, hogy írtál. A bejegyzéseben lévő pasim már nincs meg, nem volt elég kitartó mondjuk így, viszont azóta párra találtam, aki érett, szabad gondolkozású és szereti a játékokat is. Mellesleg nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy miért csaltam meg mindig a barátaimat. És végső soron csak annyi oka volt, hogy nem tudtak kielégíteni. Mindketten tudjuk azt hiszem, hogy a kielégülés nem csak az orgazmust jelenti.
   Azt hiszem a mostani pasiddal azért jössz ki ennyire jól, mert szabad vagy mellette, szabad egyén, azért van veled, mert úgy jó neki, ahogy vagy, ezért imád. Szerintem ez az a szabadság, ez a lelki szabadság, ami miatt mégis ki tud elégíteni. Az meg, hogy kívánod a szexet állandóan szerintem a fiatalságodból fakad – szerintem, bár nem tudom mennyi idős vagy, lehet ezt nem jól gondolom. Egyébként én úgy “védtem” ki magamnál ezt az érzést, hogy nem elég, még akarok még, még, még… hogy én küzdöttem meg az orgazmusomért. Nem tudom te mennyire vagy aktív szex közben, én szeretem megdugni a pasimat – ezt biztosan érted. Szeretem azt, ha folyik rólam a víz és már alig élek annyit lovagoltam érte vagy éppen hátulról vagy mittudomén…

   A további beszélgetést és eszmecserét hasznosnak ítélem. A két lány egy fiú felállás egyre jobban izgat mellesleg, persze most vannak más szerepjátékok, amik elterelik a figyelmem (ami szintén nagyon izgat), azonban a partnerem is vevő lenne erre. Sőt még a két pasis + én dologra is, de ez annyira nem izgat, mint a csajos.

   Érdekelne a saját tapasztalatod is. :)

   Cupp!

 3. gyerekmasztis Says:

  én 11 éves vagyok és szinte miondennapmasztizok lány vagyok és szerinted hogy csináljam?higy szerezzek vibrit?

  • szexyuborka Says:

   Szervusz!

   Azzal semmi gond nincsen, ha mindennap végzel önkielégítést – ha Neked ez örömet okoz.
   Miért akarsz vibrátort? Mit vársz a vibrátor használatától?

  • Undertaker Says:

   Szia,kis csajszi,nem kell ide vibrátor sem müfasz csak egy jó ki ados szex,igen valójában elöfordul már ilyen korban a másik nem iránti érdeklődés -szexuális vágy , én pl fiu vagyok -és már tudnák szivesen szexelni,ha gondolod masztiz tovább ,vagy ha az egészségesebb életmodot szeretnéd választani akkor esetleg össze jöhetnénk és megtudnád milyen egy igazi férfíval.

   Ha benne lennél irj 1 kommentet,és majd meg beszéjük a többit!

   Ui: még én is szűz vagyok (sem pedofil,sem perverz állat nem vagyok,ezt csak azért irtam hogy ne hogy valaki félre értse,én egy fiatal srác vagyok)
   Ha valakit meg bántottam volna a le irtakkal akkor nagyon sajnálom,nem akartam!

   Üdv!!!!

 4. hippikegirl Says:

  hali! Én hogy masztizzak ha még szűz vagyok? Az normális,hogy úgy izgatom magam ,hogy keresztbe teszem a lábam és a combizmaimmal”befeszít-ellazít” mozgást végzek és hátulról dugom fel az ujjam?

  • szexyuborka Says:

   Sajnálom, hogy nem írtam, de nem élt a blog mostanában.
   A szüzesség nem kizáró oka a maszturbálásnak. Az tény, ha nagyobb eszközt (vibrátor vagy hasonlók) helyezel a hüvelybe, mélyen, akkor átszakadhat a szűzhártya, ami maszturbálást tekintve biztos fájdalmasabb lenne, mint egy aktus közben. Azért jó párosan elveszteni a szüzességet, mert az érzelmi töltet átlendít a félelmetesnek hitt részen.

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


Követem

Értesítést küldünk minden új bejegyzésről a megadott e-mail címre.

%d blogger ezt szereti: