Közkívánatra! Hogyan kell a partneremmel maszturbálni?

Egy nagyon színvonalas oldalon, ahová a kuncogó kis pöcsök linkelték a blogomat (és titokban erre élveznek), felmerült a kérdés: Hogyan kell a partneremmel maszturbálni?

Nem tudom a kérdező valódi szándékát, mert ide ugyebár nem mernek írni. Ez van, ez a mai fiatalság, kuncogásból és nevetgélésből áll minden.

Azonban egy jól működő párkapcsolatban az egymás előtt vagy egymást segítő maszturbálás egy jó előjátékkal ér fel. Jó játék ez a tűrőképességgel, az izgalomfokozással egy magasabb szintű élvezetet eredményezhet. Ehhez azonban elsődlegesen az kell, hogy a partnerek ne szégyellősködjenek a másik előtt. Merjék megérinteni magukat társuk előtt, merjenek “odanyúlni” és élvezni azt, amit a helyzet hoz. Nem fog érte kinevetni a társunk, inkább csodálkozni fog rajta, hogy mit tud tenni magával a női vagy férfi test. A partner figyelme plusz izgató funkcióvá válik egy idő után (ha megszokjuk), hisz ő azt lesi, mit csinálunk magunkkal – vagy fordítva. Esetleg lehet közben kommentálni mit miért teszünk, miért jó valami és egy idő után szinte toporzékol benne a vágy, hogy ő tegye azt, amit most még magadnak csinálsz. A figyelem ebben a szakaszban fürkészőbb, intenzívebb (bár ez attól függ, hogy a felek milyen gyakran csinálják ezt). Valószínűleg nem a saját kezünk által élvezün el a végén, de előfordulhat az is, hogy mégis. Ezt leginkább társunk biztató szavaival érhetjük el, esetleg rásegítésével. Mondjuk simogat közben, vagy csókolóztok, szavakkal bíztat stb., de a tényleges élvezet okozást ő csak katalizálja. A női fél mondjuk egy erotikus tánccal tudja katalizálni a maszturbációs folyamatot, gyengéd érintésekkel, szavakkal szintén stb.

Ha a kezdeti nehézségeken, mint pl. gátlások egymás előtti tényleges levetkőzése, túl vagyunk, akkor ezt az önkielégítős játékot lehet fokozni, tovább fejleszteni. Vissza lehet tartani az ejakulációt, vissza lehet tartani a nő részéről az orgazmust is megfelelő izommunkával és figyelemmel. Ez egyfajta élvezeti torna is, melynek végén feledhetetlen élményben lesz részük a partnereknek. A tényleges elélvezés visszatartása azért jó és tanácsos kipróbálni, mert a hüvely is és a pénisz makk része is egyre érzékenyebb lesz minden visszatartott élvezet után. Intenzívebb élményt fog nyújtani a vaginába hatolás, esetleg közben az orális játék. Arról nem is beszélve, hogy tényleg jó kis izomtorna. Egy kimerítő, izzasztó aktusnál nincs is jobb a világon.

Onnantól fogva, hogy a másik elégít ki, mondjuk az ujjaival, vagy a hímtagot izgatja a női fél, az már nem számít számomra maszturbálásnak. Azt én már előjátéknak tartom, mely tarthat a tényleges élvezetig, vagy bevezetője lehet az aktusnak magának.

A rövid válaszom az lenne a célkérdésre egyébként, hogy lazán és szemérmetlenül. A társad élvezni fogja, ez biztos!

Egy ilyen folyamatnál nem csak az a cél, hogy nagyobb fokú élvezetet érjen el valamelyik fél, hanem ekkor még jobban meg tudjuk ismerni partnerünket. Fontos, hogy közben nyugodtan beszéljünk a másik félhez, ő is fog hozzánk. Bármit el lehet neki mondani, bízzunk benne, egy jó kapcsolatban különben sem tabu a szexről szex közben beszélni. A szexben soha nem maga a szex vagy az élvezet a cél, hanem maga a kapcsolatteremtés. Ha jobban belegondol az ember, akármilyen vad, orbitális, eszemet lehet egy aktus éppen a sarki kurvával is, ha nincs mögötte kapcsolat az egész valójában semmit nem ért.

Reklámok

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: