A keresőszavak közül: “női mellbimbó izgatása”

Azt hiszem ez egy nehéz feladat. Sok férfi azt hiszi elég azt jól megszorítani, megnyalogatni és kész is. Pedig nem.

A női mell és főként a mellbimbó egy nagyon érzékeny terület. Én azt javasolnám a kezdő férfiaknak, hogy lazán és gyengéden bánjanak vele. Mozdulataik ne legyenek tétovák, de erősek sem. Legyen határozott, kívánja azt a mellett, akarjon örömet okozni neki. Ne foglalkozzon mással, csak a mellel és a bimbóval. Képzelje egy nagyon törékeny dolgonak, melyet ha rosszul érint, rosszul csókol, eltörik. Ez a nőkre is voantkozik, amikor orálisan izgatják a férfit. Lehet vele játszani, a partner ízlésétől függ, hogy milyen intenzitású legyen ez. Mindig vissza kell kérdezni, hogy jól esett-e az, amit a mellével csinált vagy sem, vágyott volna valami másra azon a területen?

Én javaslom, hogy először finom mozdulatokkal maszírozzuk a mellett, simogassuk azt. Ha jól csinálja ezeket a férfi, a nőt totál fel lehet izgatni csak ezzel. Higgyétek el Férfiak, hogy megéri a fáradtságot egy mellénél fogva felajzott nő. Édes lesz a hála. (;

Ne felejtsük el, hogy két melle van a partnernek. Nem feladata az a férfinak, hoyg egyszerre mindkettővel foglalkozzon, de ne felejtse el egyiket sem. Elég, ha egyszerre csak az egyikre figyel, de arra teljesen. A maszírozás után/mellett az ajkakkal és/vagy nyelvvel kényeztessük a bimbót és magát a mellet is. Figyeljünk partnerünk változásaira, levegővételeire. A nagy sóhaj örömet jelent, ha nem csinál semmit, akkor valószínű nem élvezi azt. Csináljuk, amíg lehet, amíg engedik. Sokszor előfordul az, hogy innen a nő átveszi, kezébe veszi az irányítást… A mell izgatása közben ne legyen rest a női fél sem, mert így vagy úgy, de el lehet érni a péniszt. Közben lehet az fogdosni, markolászni, piszkálni, cirógatni…jól fog esni a partnernak.

Reklámok

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: