Régen volt…

Sajnos egyéb adminisztratív és közhivatali teendőim miatt nem volt időm írni. Illetve időm lett volna, energiáimat azonban máshová összpontosítottam. (:

Örömmel tapasztaltam, hogy írtok! Nagyon örülök a sok e-mailnek, itt hivatalosan is elnézést kérek, hogy van akinek nagy sokára tudtam csak visszaírni. Mindenkinek üzenem, hogy senki sincs elfelejtve és minden probléma fontos! Ezt vegyétek nagyon komolyan!

Volt egy érdekes keresőszavam, amin igazán fennakadtam én az érzelmi lény.

” hogyan izgassam fel magam szexhez?”

Sokáig elméláztam, hogy erre vajon ki kereshetett rá. Talán egy pornoszínész/színésznő? Ha igen, ő előbb utóbb rájön ennek a rafinériájára. És mivel ebben nincs tapasztalatom így a pornó részről nem is taglalnám a dolgot.

Azonban, ha valaki olyan keresgélt ezen válaszra, aki normál kapcsolatot tart fenn valakivel az igen nehéz helyzetbe került azt hiszem. Kérdés az, hogy mennyire akarjuk azt az aktust? Miért akarjuk? Miért kell az izgatás? Miért kell egyedül csinálni? Meg akar felelni valakinek netalán? Ha fiú/férfi kérdezte a farka leginkább a lánytól fog felállni, márha vonzódik hozzá. Ha nem akkor döglött kutya az egész. Ez vonatkozik a lányra/nőre is.

A partnerek leginkább a másik félből áradó kívánalomtól tudnak felizgulni. Attól, amikor érzed, hogy csorgatja utánad a nyálad a másik, mert szeretne megkapni éppen akkor abban a percben mondjuk. De ha ez a vágy hiányzik akkor mentsvárként még mindig ott a szexuális fantázia. Vannak ún. halvérűbb kapcsolatok, ahol ez válik be inkább. Azonban ehhez kell a szexuális nyitottság az, hogy el tudják mondani egymásnak a felek a vágyaikat. És ha már beszélnek róla akkor máris oldottabb és fesztelenebb lesz az egész. Nem szabad hagyni, hogy a másik görcsössé váljon, mert nem áll fel vagy ha mégis akkor lekonyul vagy mert nem elég nedves. Ilyenkor segíteni kell az éppen szenvedő félnek, nem szemrehányást tenni neki, nem hátat fordítani. Az sem baj, ha a segítő fél feladja az aktussal járó orgazmusa lehetőségét a másikért. Ez azt jelenti, hogy szavakban megnyugtatja a másikat, biztosítja arról, hogy nem csalódott, sőt kínja, szeretne vele lenni, de nem baj, hogy most ilyen állapotba került. Ettől a segítő fél folytathatja az aktust egyedül, mégpedig partnere izgatásával. Javasolt az orális kontaktus, az orális kielégítés (és ezzel mond le az adott fél a saját orgazmusáról arra az alkalomra). Tehát attól, hogy nem áll fel vagy nem elég nedves nem kell, hogy mindketten rosszul érezzék magukat.

Ha csak úgy a dugás kedvéért keressük a partnert és az alkalmi kapcsolat alatt kérdés ez azt hiszem nem is fontos a válasz. Nem a mennyiség a lényeg.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: